Desco VitalGel

 

Desco-Vital Gel je hidrogel s kakovostnimi eteričnimi olji in naravnimi snovmi za pospeševanje prekrvavitve kože in tkiva. Desco-Vital Gel koža zelo dobro prenaša, ker je povsem na etanolni osnovi.

Področja uporabe:
Za športno, nego bolnikov, preprečevanje preležanin pri koži, ki je še intaktna ter na vseh drugih področjih, kjer je zaželen prijetno hladilen in sproščujoč učinek na mišice.

Lastnosti izdelka:
Desco-Vital Gel prijetno hladi, sprošča mišice in aktivira po telesnih naporih.
Desco-Vital Gel je idealen pri športni masaži ter pri negi bolnikov (npr. natiranje posameznih delov telesa,itd.)
S kombinacijo eteričnih olj kakovostnih zdrevilnih rastlin Desco-Vital Gel močno pospešuje prekrvavitev in s tem odlično preprečuje nastajanje preležanin še intaktne kože pri nepokretnih pacientih.
Desco-Vital Gel ima prijeten, svež vonj in s poživljajočimi rastlinskimi olji dolgotrajno pripomore k masažnem učinku pri vtiranju.
Aktivira prekrvavitev kože in tkiv in poskrbi za blagodejen občutek svežine in poživitve. Ker kožo masti, Desco-Vital Gel preprečuje njeno izsušitev. PH vrednost je 6,5+/-0,5.

Uporaba:
Desco-Vital Gel tanko nanesemo in vmasiramo. Koža ga hitro vpije.

Posebna opozorila:
Samo za zunanjo uporabo. Pri otrocih ne uporabljajte v predelu okrog nosu. Hranite na mestu ki ni dostopno otrokom. Preprečite stik s sluznico.